Weerwolf gaat huis te houden tijdens Semper Kids Halloweenconcert

NIEUW-VOSSEMEER – Het belooft een spannend avondje te worden, komende vrijdag 1 november. Dan verzorgen de Semper Kids onder leiding van dirigent Marianne van Tilburg een griezelig Halloweenconcert in De Vossenburcht.

“Dit belooft een spannende maar ook muzikale avond te worden”, vertelt Marianne van Tilburg. “Het eerste deel van de avond is voor alle leeftijden geschikt, zelfs voor de kleinste kids. Zodra de eerste noten klinken worden de bezoekers meegenomen in een spannend verhaal over de weerwolf van Nieuw-Vossemeer”. Dat deel begint om 19:00 uur en alle kinderen en overige belangstellenden van Nieuw-Vossemeer en omgeving zijn daarbij van harte welkom. Vervolgens is er om 19:30 uur een ‘Halloweenverrassing’ voor de kinderen tot en met groep vijf. En om 20:00 uur begint het ‘Spooky Concert’ part 2. “Dan stijgt de spanning en mogen de kleinsten naar bed. Er wordt behoorlijk aan de spanningsknoppen gedraaid en de SemperKids nemen hun publiek mee in een echts Halloween verhaal, dat eindigt in een spooky Halloweentocht”, aldus de dirigent. Deze spooktocht gaat door het dorp. “Voor dit onderdeel hebben we veel hulp gekregen van vrijwilligers van Helberg, van Cameleon, van leden van Semper Crescendo en van inwoners van Nieuw-Vossemeer”.

Marianne van Tilburg hoopt op grote belangstelling en is er van overtuigd dat haar Semper Kids voor een bijzondere avond zullen zorgen.