Warm draaien op het kinderbal van De Leuttrappers

DINTELOORD – De kleine carnavalsvierders van Peeloofdurp konden alvast in de stemming komen op het carnavalsbal dat Bouwclub De Leuttrappers afgelopen zaterdagmiddag in het Dorpshuis organiseerden. Naast de hofhouding van Strienestad was ook een delegatie van Stichting Carnaval Peeloofdurp present.

Prins Strienius V bracht met de complete hofhouding – zowel de grote als de kleine – een bezoek en dat zorgde meteen voor een gezellige sfeer. Ook afgevaardigden van Stichting Carnaval Peeloofdurp – waaronder voorzitter Stephan Luijkx en secretaris Carlo Baas – kwamen een kijkje nemen. Zij zagen hoe de kleintjes zich vermaakten met de stoelendans en wat konden hossen op muziek van Moving Train met dj Bas.

“Bouwclub De Leuttrappers organiseert het kinderbal al heel wat jaren. Hoeveel precies weten we zo niet, wel weten we dat onze bouwclub dit jaar het 29e bestaansjaar aantikt”, vertellen Lars van den Branden en Regina Vriens, die namens de Leuttrappers een oogje in het zeil houden. “Een groot deel van de overige leden is op dit moment druk bezig met de bouw van onze carnavalswagen”, aldus het tweetal. De overige Leuttrappers deden mee in de polonaise tijdens het kinderbal.