Vospop viert vijfde verjaardag

NIEUW-VOSSEMEER – In het weekend van 14 en 15 juni organiseert Vospop een tweetal muzikale activiteiten op het Kreekplein in Nieuw-Vossemeer. Vrijdagavond 14 juni is er een DJ programma met als thema ‘DJ’s on the squire. De erop volgende zaterdag staan vijf rockbands op het podium met als thema ‘Vospop: A tribute to Borstrock’.

In samenwerking met DJ Brian haalt de Vospoporganisatie diverse talentvolle regionale DJ’s naar Nieuw-Vossemeer. Deze hebben met regelmaat optredens binnen en buiten de regio en de organisatoren verwachten daardoor op een enthousiaste ontvangst van het jongerenpubliek.

Eerbetoon

Op hun vijfde verjaardag brengt Vospop een eerbetoon aan het welbekende Borstrockfestival van weleer. Vijf genodigde rockbands met een variërend pluimage zullen het publiek een prachtig rockfeest voorschotelen. Het gaat om de bands Still Alive, Fredless, Reply to All, Phoenix uit Noord-Brabant, terwijl ook de band ‘Hardball’ uit Zeeland op het podium verschijnt.

Knipoog

“We hebben met een knipoog naar het voormalige Borstrock festival een stevig programma samengesteld waar Borstrock zich zeker niet voor zou schamen. En zo geven we ons vijfde jaar een extra tintje”, zegt Monica van Loenhout names stichting Vospop.
Toegang is op beide avonden geheel gratis. Vrijdag 14 juni begint het programma om 21:00 uur, terwijl zaterdag 15 juni gestart wordt om 18:30 uur.