Voorleesontbijt in plaats van staking op Nieuwe Veste

STEENBERGEN – Hoewel het team van basisschool De Nieuwe Veste achter de reden staat van de nationale stakingsdag voor het onderwijs op woensdag 6 november, is besloten om deze dag te gebruiken voor een ludiek activiteit. Alle kinderen wordt gevraagd om in pyjama naar school te komen. Dit in het kader van het Nationaal Schoolontbijt dat eveneens op deze woensdag plaatsvindt.

In de aula van de school zullen de kleintjes genieten van een smakelijk en gezond ontbijt en hoeven ze dat dus die ochtend niet thuis te doen. En de kinderen worden dan meteen in het zonnetje gezet, want De Nieuwe Veste heeft de ‘magische grens’ van honderd leerlingen behaald. “Dat is een feestje waard, we zijn hier natuurlijk heel trots op. Het is mooi om te zien hoe goed de school groeit. Samen maken we goed onderwijs”, zo laat directrice Anne van Loon namens het hele team weten.

Foto: de vorige stakingsdag werd op de Nieuwe Veste ook gebruikt voor een leuke activiteit voor de leerlingen. Een frietkar zorgde voor een lekkernij.