Voorbereiding selectie vv Steenbergen op tweede competitiehelft

STEENBERGEN – Nu de feestdagen weer achter de rug zijn is de selectie van v.v. Steenbergen begonnen met de voorbereiding op de 2e helft van de kompetitie.
De trainingen zijn vanaf jl. dinsdag weer hervat en dit weekend (zaterdag en zondag 11 en 12 januari) vertrekken de spelers en begeleiders naar Avenhorn in Noord-Holland voor een trainingsweekend.

Daar zal vandaag een oefenwedstrijd worden gespeeld tegen het eerste elftal van de vereniging De Blokkers uit Hoorn. De Blokkers is net als Steenbergen een zondag 3e klasser. De wedstrijd begint die dag om 14.00 uur.

Vervolgens wordt op donderdagavond 16 januari geoefend tegen 2e klasser Sportclub Kruisland. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Kruisland en begint om 20.00 uur.
Tot slot staat er op zondag 19 januari een oefenwedstrijd op het programma tegen zondag 4e klasser Meto uit Hoogerheide. De aanvang van deze wedstrijd is 14.30 uur op het sportpark aan de Seringenlaan in Steenbergen.
Eén week later – zondag 26 januari – wordt de competitie voor Steenbergen hervat met een uitwedstrijd tegen mede koploper RBC in Roosendaal.

Door: John Rommers