Verbouwing De Vaert start op 10 juni

WELBERG – Gemeenschapshuis De Vaert wordt gemoderniseerd. Zowel de buiten- als de binnenzijde wordt aangepakt. Het bestuur van De Vaert spreekt met gebruikers over de verbouwing en bekijkt of er knelpunten zijn en hoe die kunnen worden opgelost.

De opzet is om de buitenzijde een ‘meer uitnodigend karakter te geven’ en het gebouw ‘goed toegankelijke en moderner’ te maken, zo maakt gemeente Steenbergen via haar communicatieafdeling bekend.

Ook binnen wordt het een en ander veranderd. De toiletgroep wordt aangepakt, de voormalige kleedruimtes van sportclub Welberg worden verbouwd tot opslagruimte. De huidige ruimtes krijgen een energiezuinige binnenverlichting en een nieuw systeemplafond.

De werkzaamheden starten op 10 juni en moeten half september zijn afgerond.

Afbeelding: helaas niet van beste kwaliteit, geeft een indruk van de plannen.

Beelden bij dit artikel