Trafo vierde met succes het Grote Gymfeest

STEENBERGEN – Het leukste feestje van het jaar! Zo luidde het motto van het Grote Gymfeest dat Trafo vanmiddag verzorgde voor kinderen vanaf 4 jaar. De sporthal van ’t Cromwiel was ter gelegenheid van dit sportieve festijn ook feestelijk versierd en omgetoverd tot een spring-, gym-, dans- en turncircuit. 127 kinderen en 25 vrijwilligers maakten er met elkaar een geslaagde happening van.

,,Zeer tevreden over de grote opkomst en vol trots dat we dit met alle enthousiaste vrijwilligers als vereniging hebben kunnen waarmaken,’’ vertelde trainster Linda Smulders. ,,Het doel – kinderen laten bewegen  en kennis laten maken met de verschillende sporten van Trafo – is bereikt!”

Terwijl de kinderen, met een drankje en een snoepje, even konde uitrusten, gaf de springgroep van de organiserende club halverwege de middag een demonstratie op de airtumblingbaan. Aan de gezichtjes van de toeschouwertjes  viel te zien hoe indrukwekkend dit optreden was. Alle kinderen gingen moe maar tevreden naar huis met een bewijs van deelname en twee proeflessen van Trafo op zak.

De turnvereniging is trouwens nog op zoek naar een nieuwe voorzitter. Belangstellenden voor deze functie kunnen contact opnemen met huidig voorzitter Michel van der Hoeven via mpmvanderhoeven@gmail.com