Tien ontbijtjes en honderd euro voor heemkundekring

STEENBERGEN – Opnieuw is er een winnaar in de kassabonactie van Winkelhart Steenbergen bekend gemaakt. De Steenbergse Maria Veldmans mocht uit handen van Gabriella Smeekens van lunchroom Jerôme een bon in ontvangst nemen, die recht geeft op tien heerlijke ontbijtjes. Daarnaast koos mevrouw Veldmans Heemkundekring De Steenen Kamer als de organisatie die een cheque van honderd euro krijgt.

Maria Veldmans won deze editie van de aantrekkelijke winkeliersactie, doordat zij kassabonnen met de datum vrijdag 22 augustus had ingeleverd. Dat was het zogenoemde 'kanshebbend aankoopmoment'.

Iedere twee weken wordt in Steenbergse Courant en op KijkopSteenbergen.nl een nieuwe datum gepubliceerd. In de tussentijd doet iedereen die in- en aankopen doet in het winkelhart van Steenbergen er goed aan om de kassabonnen zorgvuldig hiervan te bewaren.

Want hebt u kassabonnen met de gepubliceerde datum, dan 'promoveren' deze bonnen tot kansloten. Elke veertien dagen is er een superprijs die beschikbaar gesteld wordt door één van de winkeliers uit het Steenbergse koopcentrum.

Ook de volgende prijs wordt beschikbaar gesteld door lunchroom Jerôme. Wie kassabonnen inlevert van zaterdag 6 september jl. maakt kans op 8 lunchbonnen van Jerôme. De winnaar mag ook deze keer een Steenbergse vereniging kiezen. Die ontvangt een cheque van honderd euro.