Tafeltenniscompetitie gaat van start

STEENBERGEN – Vanavond, vrijdag 7 september gaat de eerste tafeltenniscompetitie van het seizoen 201/2019 beginnen. Bij T.C.S. wordt natuurlijk vooral uitgekeken naar de prestaties van het eerste team. In het eerste team hebben geen wijzigingen plaats gevonden.

Vorig seizoen waren de prestaties erg wisselend, oorzaak was vooral dat werk en gezin er voor zorgde dat niet altijd in de sterkste opstelling kon worden aangetreden. Ook dit keer zal dat regelmatig het geval zijn en dus blijft het degradatiespook ongetwijfeld een grote rol spelen.

Versterking voor 2e team

Bij T.C.S. zijn twee jeugdspelers i.v.m. studie gestopt, maar het team gaat toch sterker voor de dag komen. Nieuweling Mark van Waterschoot is een aanzienlijke versterking. Door zijn komst is de degradatie van vorig seizoen door de bond ongedaan gemaakt. Bij T.C.S. 3 blijft bijna alles ongewijzigd. De dames treden in dezelfde formatie aan als in de afgelopen seizoenen. Alle teams spelen dit eerste weekend een thuiswedstrijd, die wedstrijden vinden plaats in sporthal ’t Cromwiel te Steenbergen.

Het volledige programma ziet er als volgt uit: Vrijdag 7 september om 20.00 uur: T.C.S. 1 – ODT  4; T.C.S.  2 – Tanaka  6; T.C.S.  3 – Belcrum 14.