Steengoed toeven op Hemelvaartsdag in Steenbergen

STEENBERGEN – Dankzij de inzet van Promotie Steenbergen Steengoed en het zonovergoten weertje, was het vandaag op Hemelvaartsmiddag wederom heerlijk toeven in het centrum van Steenbergen.

Het winkelhart van Steenbergen stond ook vandaag weer bol van de activiteiten voor jong en oud. De winkels waren opnieuw extra open, er waren tal van kinderactiviteiten en het publiek kreeg maar liefst viermaal de gelegenheid om een spetterende modeshow te aanschouwen. Op de catwalk voor het oude stadhuis presenteerden professionele modellen, onder de bezielende leiding van ‘Clara & Roxane Hair, Face, Body’, de laatste mode op het gebied van kleding, schoenen en sieraden uit de collectie van de lokale winkeliers.

Basketbalclinics door Henk Pieterse

Ter ere van het twintigjarig jubileum van Simple Dribble, had de vereniging voor haar jaarlijks terugkerende buitentoernooi op de Markt, niemand minder dan Henk Pieterse opgetrommeld om vandaag meerdere clinics te geven. De basketbalgrootheid deed dit vol overgave en enthousiasme waardoor hij het beste in de kinderen naar boven haalde en zij hun topprestaties aan de toeschouwers konden tonen.  

Genieten van oldtimershow en lokale heerlijkheden

Traditiegetrouw kon men in de Grote Kerkstraat genieten van een oldtimershow en ook de inwendige mens hoefde niets tekort te komen. De terrassen waren bezaaid met mensen en in de Kaaistraat kon men genieten van een proeverij met de heerlijke lokale producten van ‘Oh So Good’ scharrelvlees en ‘Het Wit Kruis’ Steenbergs eigen bier.

Door Mascha Diaz ©Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl