zaterdag 24 november 2018, 11:00

Steenbergen zet goede reeks voort tegen Virtus

“We gaan voor het linker rijtje”, meldde 1e elftalspeler Remco van de Riet voor aanvang van de competitie op de website van v.v. Steenbergen. Maar na vier wedstrijden en nul punten had menigeen het geloof in deze uitspraak al snel verloren. Toch neemt zijn elftal na de gewonnen wedstrijd van afgelopen zondag tegen Virtus (2-0) in dat linker rijtje een mooie plaats in.

Werden de eerste vier wedstrijden dus allemaal verloren, in de volgende vier wist Steenbergen drie maal te winnen en werd er één keer gelijk gespeeld, terwijl daarnaast ook nog eens de 3e bekerronde werd gehaald via een klinkende overwinning op eerste klasser Moerse Boys.Steenbergen - Virtus was over de gehele wedstrijd gezien niet de allerbeste wedstrijd , maar Steenbergen was duidelijk wel de bovenliggende partij. Net voor rust kopte Stijn Heideman de 1-0 in op een voorzet van Stijn Baarendse. Die stond in de tweede helft opnieuw aan de basis van de tweede goal met een voorzet op invaller Martin de Braat die beheerst voor de 2-0 zorgde.

Deze zondag wacht voor de Blauwwitten een uitwedstrijd tegen VVR in Rijsbergen.
Een tegenstander die de laatste wedstrijden net als Steenbergen in de winning moot is en met 1 puntje meer net boven Steenbergen staat. De wedstrijd begint in Rijsbergen om 14.30 uur.

Door: John Rommers