Snorrebal in teken boerenbruiloft

STEENBERGEN – Voor alle bietboeren en meerminnen die mede dankzij het zachte winterweer al weken of zelfs maanden in de knop staan, is het zaterdag 16 januari eindelijk zover: dan kunnen zij weer helemaal opbloeien tijdens het Snorrebal, waarmee het Strienestadse leutseizoen officieel van start gaat.

Het Snorrebal begint om 20.11 uur bij De Joosse, waar de feestgangers een heuse boerenbruiloft te wachten staat. Ook alle dweilbandjes zullen van de partij zijn, om het voorjaar muzikaal in te luiden.

Voor de bezoekers met de gèèfste snorren zijn traditiegetrouw weer originele prijzen geregeld en eveneens volgens goed gebruik wordt, rond de klok van 11 uur, het nieuwe Steenbergse carnavalslied gepresenteerd. De cd die hiervan is gemaakt, gaat na de bekendmaking meteen in de verkoop.

Zondag 17 januari is het de beurt aan alle bietboerkes en meerminnekes, die dan vanaf 13.11 uur van harte welkom zijn op het Snorrekusbal, waarbij een nieuw Prinsje, Jantje Oorlog en Deftig Floddertje voor het jeugdgevolg worden gekozen. Ook op het Snorrekusbal geldt dat de gasten met de gèèfste snorren kans maken op een leuke prijs.