SLOS TV brengt de leut in de huiskamer

STEENBERGEN – De afgelopen weken is het TV team van de SLOS de kernen in gedoken om verslag te doen van de evenementen in de gemeente. Of het nou het Kanjerbal in Strienestad was of de kindermiddag in ’t Vosse-ol, de SLOS was aanwezig en belooft dat er meer aan komt.

Een van de grote evenementen was de optocht in ’t Strienedurpke (De Heen) die de SLOS die zelfde avond, zondag 24 februari uitzond en de volgende ochtend herhaalde. Ook de carnavalsmis op zondag en het Spel op de Markt op maandag zullen die zelfde dag nog te zien zijn. Dinsdag 5 maart wordt de optocht van Strienestad vanaf 14:15 uur live uitgezonden met verslag en commentaar. 

Carnaval Vandaag

De wat kleinere reportages die afgelopen weken en de komende weken gemaakt zullen worden, zijn te zien in het programma “Carnaval Vandaag”. Tijdens het hele carnavalsweekend zal dit programma draaien met steeds afwisselende reportagesvan onder meer Snorrekusbal, Burrieborrel en Kinderoptocht. Op de Facebook- en Instagram pagina van de SLOS wordt dagelijks de actuele programmering geplaatst.

Bouwclubs en muziek

Om nog meer informatie over de carnavalswagens te brengen ging Krista Looijesteijn een aantal bouwclubs af voor het programma ‘Krista blijft Plakken’. Hier laat ze zien hoe carnavalswagens van o.a. BC de Begienurs en BC de Vlaojestaampers tot stand komen. En om helemaal in de stemming te komen zal er tijdens het carnavalsweekend ook alle liedjes uit Steenbergen te horen zijn zoals ‘Maai W’ en ‘Kleine Signorina’.

Alle reportages zullen binnen 24 uur op het SLOS Youtube Kanaal worden geplaatst.