Sjappoo-middag viel goed in de smaak

STEENBERGEN – Evenals vorig jaar – toen Shappoo als experiment een eerste dansvoorstelling organiseerde voor de bewoners van Vliethaven en andere belangstellenden – gebeurde dat gistermiddag (zaterdag 9 juni) onder zomerse omstandigheden. De overkapping die op het parkeerterrein was opgesteld om de bezoekers te beschermen tegen een mogelijke regenbui, deed ook ditmaal dienst als zonnescherm.

Onder die overkapping en er omheen hadden belangstellenden een goed zicht op de dansprestaties van showdansgroep Sjappoo, die onder leiding van oprichtster Monique de Groot een vlotte show weggaf. Een vertederend ‘aaahh’ klonk op toen de ballerina’s van de dansgroep opkwamen voor een vertolking van een mini-mini-Zwanemeer. 

Vocalgroep
Welgemeend applaus was er voor de overige dansvoorstellingen van de jeugdige dansers van Sjappoo. Ook applaus voor de vocalgroep Parel uit Fijnaart, die met goed klinkende meerstemmige zang het publiek verraste en in hun gebrachte repertoire ook de bekende meezinger ‘Brabant’ hadden. 
Kortom de Sjappoo-middag viel goed in de smaak en krijgt wat de bezoekers betreft zeker een vervolg.  
 

Foto's: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl