Sinterklaasfeest op de Gummarusschool

STEENBERGEN – Vol verwachting klopten vanmorgen de harten van de kinderen op de Gummarusschool, waar Sint Nicolaas begon aan zijn jaarlijkse rondgang langs alle basisscholen in de gemeente Steenbergen.

Nadat er al flink was geoefend, zette het schoolorkest ‘Sinterklaasje kom naar binnen’ in en dat liet de goedheiligman zich geen twee keer zeggen. ‘En we zingen en we springen en we zijn zo blij, want er zijn geen stoute kinderen bij’ kreeg de Sint vervolgens tot zijn geruststelling te horen.

Hij moest echter wel vertellen dat er een probleem dreigt, omdat vooralsnog de Pakjespiet én de Pakjesbus kwijt zijn. De grote vraag is nu of Pietje Puk voor een oplossing kan zorgen, zodat er de komende dagen bij iedereen weer cadeautjes kunnen worden gebracht.

De Sint een beetje kennende zal het uiteindelijk allemaal wel weer piekfijn in orde komen. Na de feestelijke ontvangst in de gymzaal van de Gummarusschool, brachten Sinterklaas en zijn trouwe helpers ook nog een bezoekje aan de groepen 1 t/m 5, die de afgelopen tijd al druk bezig waren geweest om de eregasten te verrassen met een overheerlijke traktatie.