Sinterklaas nu ook in Steenbergen ontvangen

STEENBERGEN – Na zijn aankomst gistermiddag in Nederland arriveerde Sint Nicolaas in Steenbergen, waar hij een warm welkom kreeg in het gemeentehuis. Daar ontving burgemeester Ruud van de Belt de Sint en nam deze de vele tekeningen in ontvangst die kinderen uit alle kernen van de gemeente voor hem hadden gemaakt.

De ontvangst van Sinterklaas wordt door SLOS TV uitgezonden in het ‘O kom er eens kijken-journaal’ dat zojuist is gestart.

De komende weken staan er nog meer afleveringen van het ‘O kom er eens kijken-journaal’ op het programma, waarbij de Sint alle kernen van de gemeente aandoet en de zoektocht naar de ambtsketen van de burgemeester doorgaat.

Uitzendingen

Het uitzendschema is als volgt:
– Zaterdag 21 november, 15.00 uur, Dinteloord
– Zondag 22 november, 15.00 uur, Kruisland
– Woensdag 25 november, 15.00 uur, De Heen
– Zaterdag 28 november, 15.00 uur, Nieuw-Vossemeer
– Zondag 29 november, 15.00 uur, Welberg
– Zaterdag 5 december, 15.00 uur, Steenbergen (ontknoping)

Herhalingen

Op de dag van uitzending wordt het journaal doorlopend, op het hele uur, herhaald. SLOS TV is te vinden op Kanaal 41 van Ziggo, kanaal 1402 van KPN, kanaal 804 van Delta en kanaal 12 van Caiway. Raadpleeg voor overige providers het menu van deze providers. De uitzendingen zijn ook te volgen en terug te kijken op www.slos.nl/tv.art.

Zoektocht naar de ambtsketting

Tijdens de ontvangst van de Sint werd al wel duidelijk dat de burgemeester het nog steeds moet doen zonder zijn officiële ambtsketting. Die is nog steeds zoek en de zoektocht naar deze ketting zal zeker worden voortgezet. Gelukkig kon de burgervader kiezen uit een flink aantal kettingen die voor hem gemaakt zijn door kinderen uit de gemeente Steenbergen.

Foto: Sint Nicolaas is feestelijk ontvangen in het gemeentehuis van Steenbergen. In het ‘O kom er eens kijken-journaal’ van SLOS TV wordt aandacht besteed aan deze ontvangst en ook aan de diverse bezoeken die de Sint aan de kernen van de gemeente in de komende periode brengt.

Foto: Samantha Schuurbiers ©2020