Scouting naarstig op zoek naar leiders

STEENBERGEN – Scouting Steenbergen heeft een hechte leidersgroep. Dat is niet zo verwonderlijk, want het leiding geven aan de Bevers, Welpen en Scouts is een stimulerende en plezierige bezigheid. Maar doordat de leiders zich op tal van fronten inzetten en omdat er wat veranderende omstandigheden bij sommige leiders plaatsvinden is aanvulling van het leidersteam dringend gewenst, zo laat bestuurslid Nadir Baali weten.

Vandaar de oproep van Scouting Steenbergen aan belangstellende inwoners van Steenbergen – manlijk of vrouwelijk – om zich aan te melden als leider. Gezocht wordt naar enthousiaste personen die minimaal 17 jaar oud zijn en die beschikken over verantwoordelijkheidsgevoel, enthousiasme en doorzettingsvermogen. “Het leuk vinden om te werken met kinderen en deel te namen aan zowel binnen- als buitenactiviteiten is vanzelfsprekend een belangrijke eigenschap”, aldus Nadir Baali. Een bovengrens aan de leeftijd is er niet. Ook oudere personen zijn van harte welkom. Zij brengen immers levenservaring en andere vaardigheden mee.

Wie belangstelling heeft wordt gevraagd om contact op te nemen. Dat kan telefonisch via 06 54 640 953 of via het mailadres: nadirbaali@hotmail.com.