SC Welberg 2 pakt de dubbel

WELBERG – Nadat eind april het kampioenschap al werd behaald, heeft SC Welberg 2 afgelopen zaterdag ook nog eens de beker gewonnen.

De succesvolle formatie moest in de finale aantreden tegen BSC 9 uit Roosendaal. De wedstrijd werd gespeeld op het veld van Bruse Boys in Bruinisse, waar Stephan Jonk de score opende voor de oranjewitten en Dennis Adriaanse er nog voor rust 2-0 van maakte. In de 89ste minuut viel de 2-1, met als gevolg een spannende en lange blessuretijd, maar uiteindelijk kwam de overwinning voor de Welbergenaren niet meer in gevaar, waarmee ‘de dubbel’ een feit was.

Het is bovendien de eerste keer in de clubgeschiedenis van SC Welberg dat een seniorenelftal de beker heeft veroverd. Dit historische gegeven komt op naam van de spelers Patrick Boonstoppel, Rob Bartels, Casper Luijks, Jaap Nieuwkoop, Jimmy van Rijen, Joel Marijnissen, Menno Verbeek, Murtez Memeti, Rintje van Terheijden, Ruud Kouwen, Tony, Dennis Adriaanse, Martijn Bakx, Jordy Adriaanse, Ciprian, Tim Spinhoven, Dennis van den Branden, Nil Verbeek, Ibo en Stephan Jonk. Trainers van het team zijn Mart van den Branden en Robert Marijnissen, en ook vlagger Toon van Tilburg deelde in de feestvreugde.