Promotie Steenbergen Steengoed pakt groot uit met Reuzenrad

STEENBERGEN – Klanten van winkels in het Winkelhart Steenbergen hebben het winkelcentrum van Steenbergen een flinke periode moeilijk kunnen bereiken. De herstructurering van de N257 heeft voor flinke overlast gezorgd. Maar die lastige periode is voorbij en daarom trakteren de winkeliers uit het Winkelhart hun klanten op bijzondere wijze. Met de komst van een Reuzenrad in het aanstaande weekend.

In de komende dagen ontvangen klanten bij hun aankopen in het Steenbergse winkelhart gratis toegangsbewijzen voor het Reuzenrad dat het bedrijf HollandRad op vrijdag 6 november opbouwt op de Markt. Het 22 meter hoge rad heeft 16 vierpersoons gondels en zal er voor zorgen dat bezoekers een toch unieke ervaring op het marktplein krijgen.

Het Reuzenrad begint aanstaande zaterdag 7 november om 11.00 uur te draaien en zal die dag enkele duizenden bezoekers de kans geven voor een spectaculair tochtje. ’s Avonds om half negen wordt er afgesloten. Zondag 8 november start het rad om 13.00 uur en zal het tot 18.00 uur draaien.

Koopzondag en gratis springkussen
Zondag is het overigens ook leuk vertoeven in het Steenbergse centrum. De winkels zullen dan namelijk hun deuren openen tussen 12.00 en 17.00 uur.

Voor de kleintjes wordt het weekend ook bijzonder. KWS infra – het bedrijf dat de reconstructie van de N257 realiseerde – sponsort namelijk een groot springkussen. Hierdoor kunnen de kinderen zich uitleven, zoveel als ze willen en geheel gratis. Het springkussen komt eveneens op de Markt te staan.