Prijs voor startende West-Brabantse Ondernemers

STEENBERGEN / REGIO – Startende ondernemers die gevestigd zijn in de gemeenten Steenbergen, Bergen op Zoom, Roosendaal en Woensdrecht kunnen zich tot 19 mei 2018 inschrijven voor de Rabobank West-Brabantse Startersprijs 2018. Deze Startersprijs is een initiatief van de StartersCentra West-Brabant en Rabobank Zuidwest-Brabant. Hiermee willen zij starters in de schijnwerpers zetten en aanmoedigen.

Wie vindt dat zijn of haar bedrijf hiervoor in aanmerking komt of   een ondernemer kent die met veel lef en doorzettingsvermogen een succesvolle onderneming heeft opgebouwd kan inschrijven via www.starterscentrawestbrabant.nl. Voorwaarde is wel dat het starten maximaal vijf jaar gelden mag zijn geschied, het bedrijf moet zijn gevestigd in een van de genoemde gemeenten en zijn ingeschreven bij de KvK.

Voorronde

Inschrijven kan tot 19 mei 2018. De inschrijvingen worden in een voorronde geselecteerd op 10 punten: innovatie, durf, commerciële formule, financiële positie, visie, strategie, kennis van de markt, doorzettingsvermogen en creativiteit. Uit deze eerste selectie worden per gemeente twee ondernemers genomineerd. Een deskundige jury gaat op bedrijfsbezoek en beoordeelt de genomineerden. Op woensdagavond 20 juni wordt per gemeente één winnaar gekozen en één starter komt in aanmerking voor de Rabobank West-Brabantse Startersprijs 2018. De prijsuitreiking vindt plaats bij Innovitapark in Roosendaal. Voor meer informatie: www.starterscentrawestbrabant.nl.