Plusbusteam blij met ondersteuning door Zo Kinderopvang

STEENBERGEN – Nagenoeg het volledige team van de PLUSBUS verzamelde zich vanochtend bij de vestiging van Zo Kinderopvang in het gebouw Het Podium aan de Waterlinie. Reden hiervan was de geste van Zo Kinderopvang. De peuters van Zo overhandigden namelijk een cheque ten bate van de PLUSBUS. En dat vonden de vrijwilligers geweldig.

De peuters van Zo hadden met de hulp van hun leidsters tassen beschilderd en verkochten deze aan hun ouders en andere belangstellenden. Die verkoop bracht 100 euro op en met dat bedrag wilde Zo graag ondersteuning geven aan de PLUSBUS. Deze wordt bemand door vrijwilligers die er voor zorgen dat alle senioren in de gemeente Steenbergen beschikken over een gemakkelijk, betrouwbaar en zeer betaalbaar vervoer binnen de gemeentegrenzen.

Blij en hoopvol

 “We zijn heel blij met deze ondersteuning. Wat leuk ook dat de kleintjes met hun leidsters zich zo voor ons hebben ingezet”, reageert Tonnie Joxhorst (van Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen). En ook Yola Kolle – coördinator van de Plusbus – is enthousiast. Beiden hopen dat meer organisaties in de gemeente Steenbergen op het idee komen om de Plusbus te ondersteunen. Want dat deze vervoerservice voor senioren belangrijk is heeft de Plusbus al vaak bewezen.

Tekst en foto’s: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl