Outlet merkkinderkleding in Grote Kerkstraat

STEENBERGEN – In het voormalige pand van Mikro Electro in de Grote Kerkstraat is nog tot en met zaterdag 2 februari een outletstore gevestigd, waar tegen stuntprijzen merkkleding wordt verkocht voor baby’s, kids en tieners.

Uitbaters van de tijdelijke winkel zijn Marga en Richard Masseurs, die al jarenlang een kinderkledingzaak hebben in Bergen op Zoom: Ixi Kids & Teens. De extra voorraad van Ixi is nu tegen voordeelprijzen te koop in de outletstore. ,,Op deze manier willen we bovendien bekijken of er in Steenbergen markt is om hier misschien een kinderkledingwinkel te beginnen,’’ vertelt Richard Masseurs.

Wintermode 2018-2019

De collectie in de outletstore bestaat louter uit actuele wintermode, van bekende merken zoals Ltb, Levv en Quapi, in de kindermaten 64 tot en met 176. De riante keuze voor baby’s, jonge kinderen en tieners bestaat onder meer uit (spijker)jacks, (spijker)broeken, T-shirts, truitjes, sweaters en leggings. De prijskaartjes vermelden knalprijzen van 10, 15, 20, 25 en 30 euro. Het assortiment omvat ook een ruime keuze aan winterjassen en als speciale aanbieding zijn panterjacks verkrijgbaar van 79 voor 25 euro.