Opnieuw twee donaties uit coöperatiefonds voor Steenbergse organisaties

STEENBERGEN – Dinsdag zijn in het kantoor van Rabobank Zuidwest-Brabant in Bergen op Zoom de donaties uitgereikt van het Coöperatiefonds over de eerste helft van 2017. In totaal kregen 15 organisaties uit handen van directievoorzitter Ed Vreman een bedrag van 66.000,00 euro. Ook twee organisaties uit Steenbergen ontvingen een forse bijdrage.  

Vier keer per jaar zijn verenigingen en stichtingen uit het werkgebied van de bank in de gelegenheid om een verzoek in te dienen voor een financieel “steuntje in de rug”, waardoor een bijzonder project gerealiseerd kan worden. Het coöperatiefonds is bedoeld om initiatieven te ondersteunen die gericht zijn op versterking van (sociaal)economische, culturele en maatschappelijke ontwikkelingen in het werkgebied van Rabobank Zuidwest-Brabant.

Onder de gelukkigen ook Stichting Wielercriterium Steenbergen. Deze mocht 8.000 euro in ontvangstnemen. Dit ter ondersteuning van de Steenbergse Wielerdriedaagse in 2018 met als sluitstuk het NK Wielrennen jeugd.

De Stichting Belangen Carnavalsbouwclubs Steenbergen ontving een financiële bijdrage voor de inrichting van de loods en dan met name voor de aanpassing van de elektra, brandveiligheid en de scheidingswanden tussen de werkgedeelten van de clubs.