Ons kakelnestje is een prachtige ontmoetingsplaats voor flatbewoners Molenweg

STEENBERGEN – De senioren die een appartement bewonen in een van de twee flats van Stadlander aan de Molenweg – De Wieken en De Westmolen – hebben sinds vanmiddag een eigen ontmoetingsruimte. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de tuin achter De Westmolen werd ‘Ons Kakelnestje’ officieel in gebruik genomen.

De opening gebeurde door relatiemanager Madeleine de Jong van Stadlander. Zij schetste de voorgeschiedenis en onthulde de naam van de ontmoetingsruimte ‘Ons Kakelnestje’ die werd bedacht door bewoonster Carla van der Weegen.

Activiteitencommissie

In dat kakelnestje zal de activiteitencommissie voor beide appartementenflats voor de bewoners leuke activiteiten gaan organiseren. De ontmoetingsruimte werd mogelijk door bijdragen van Stadlander, bouwbedrijf Krijger – die de renovatie van de flats uitvoerde – Schilderwerken Noom, Van de Velde installatiegroep en Verheij groenzorg. Jumbo Steenbergen sponsort ook mee en zorgt ervoor dat de bewoners in hun ontmoetingsruimte voortaan voldoende koffie en thee kunnen schenken.  

In de Steenbergse Courant van aanstaande vrijdag wordt nog uitgebreider op Ons Kakelnestje teruggekomen.

Foto: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl