Afbeelding
zaterdag 13 april, 12:00

Avond4Daagse Steenbergen dit jaar van 11 t/m 14 juni

STEENBERGEN - In de komende junimaand komen wandelliefhebbers zeker aan hun trekken: van 11 tot en met 14 juni aanstaande vindt de 57e Avond4Daagse van Steenbergen plaats. Al een aantal jaar wordt het wandelevenement met veel enthousiasme georganiseerd door Albert Heijn Achterberg en kan het rekenen op zo’n 400 deelnemers. Ook dit jaar wordt 4 dagen achter elkaar 5 of 10 kilometer te voet afgelegd. Inschrijven voor het evenement is vanaf nu mogelijk via www.avond4daagsesteenbergen.nl

Het evenement is een goede manier om zo veel mogelijk mensen in beweging te brengen, zo stelt Martin Achterberg namens organisator en hoofdsponsor Albert Heijn Achterberg. “Ook deze 57e editie gaan we er alles aan doen om heel Steenbergen en omgeving aan het wandelen te krijgen. Een wandeling is natuurlijk goed voor de gezondheid, maar ook nog eens erg gezellig als je met een grote groep kan lopen. Dit jaar hebben we bij het inschrijven daarom een paar leuke extraatjes: zo ontvangt iedere 50e inschrijving een cadeaubon van een lokale partner en doneren we voor iedere 25 inschrijvingen van een vereniging €150,- in de clubkas. Reden genoeg dus om zo veel mogelijk mensen op de been te krijgen en jullie in te schrijven!” 


Inschrijven

Een ticket voor deelname voor de 5 of 10 kilometer is vanaf nu voor €5,- te koop via www.avond4daagsesteenbergen.nl. Voor dit bedrag kan niet alleen worden deelgenomen, maar krijgen de deelnemers ook een bandje en een stempelkaart, waarop de dagen afgestreept kunnen worden. Op vertoon van de armband krijgen de wandelaars iedere avond een versnapering en op de laatste avond een medaille. Daarnaast krijgen de deelnemers aan de Steenbergse Avond4Daagse ook een programmaboekje waarin de wandelroutes zijn opgenomen. 

De tickets kunnen online besteld worden tot 10 juni. Dinsdag 11 juni kan er bij de start op de Markt ook nog ingeschreven worden voor een bedrag van €10,-. De Avond4Daagse start op de genoemde dagen om 18.30 uur vanaf de Markt, waar ook elke avond de finish zal zijn. 

Uit de Steenbergse Courant