Nieuw gezicht bij Uitvaartzorg Nuiten Groffen

Anita Nuiten, uitvaartbegeleider en eigenaar van Uitvaartzorg Nuiten Groffen, heeft een tweede uitvaartbegeleider aangetrokken. Naast haarzelf zal voortaan ook Mieke Antonissen in de regio’s Ossendrecht en Steenbergen families ondersteunen bij het regelen van een uitvaart. Anita Nuiten: “Ik begeleid nu zelf alle uitvaarten, het is enorm fijn om in drukke tijden het werk te kunnen verdelen.”

Mieke Antonissen is vertrouwd met de werkzaamheden. Al sinds 2017 assisteert zij voor Nuiten Groffen bij kerkdiensten, rouwbezoek en crematies. “Het was altijd mijn ambitie om meer te betekenen voor families in deze moeilijke periode” vertelt ze. “Ik ben blij dat nu in de praktijk te brengen”.

Steeds meer een eigentijdse invulling

Het aantal diensten dat Nuiten Groffen begeleidt neemt jaarlijks toe. Wat daarbij opvalt is de groeiende vraag naar een meer eigentijdse invulling van een uitvaart. Ook wordt Anita Nuiten steeds vaker al voor het overlijden gevraagd om langs te komen om de uitvaart te bespreken. Uitvaartzorg Nuiten Groffen zet zich met zorg en aandacht in om deze wensen te vervullen. Of een uitvaart nu traditioneel is of eigentijds, zij verzorgen altijd een uitvaart op maat.