Nieuw: BeesRoelers, de knalnavalseditie

STEENBERGEN – Op zaterdag 18 februari vindt in ’t Cromwiel de eerste editie plaats van BeesRoelers, de knalnavaleditie: een carnavaleske variant van het Bassrulers Outdoor-festival. Komende maandag, 28 november, gaat de kaartverkoop voor dit nieuwe festijn van start.

,,We willen met BeesRoelers iets toevoegen aan het bestaande carnavalsprogramma en dan met name voor de jongeren,’’ stelt Erik Scherpenisse, die ook Bassrulers Outdoor en Steenbergen Live! organiseert.

Muzikaal gezien krijgt het evenement een wat vrolijker karakter dan het dancefestival dat volgend jaar mei weer op ’t Waterhoefke wordt gehouden. De nadruk komt te liggen op freestyle-muziek, een mix van hardere stijlen, met veel toegankelijke platen. Waaronder ook zogenoemde mash-ups: remixen van bestaande nummers, maar dan in een steviger jasje.

Tot de line-up behoren o.a. Dr. Rude (die bijvoorbeeld grote Guus Meeuwis-hits zoals ‘Het is een nacht’ en ‘Het dondert en het bliksemt’ heeft geremixt), de Belgische freestyle-dj Dark-E, dj Pat B en het Steenbergse duo Boyd & JS. Daarnaast komt ook de populaire hardstylesound aan bod dankzij dj Deetox, die zich in korte tijd heeft opgewerkt tot één van de populairste vrouwelijke harddance-dj’s.

De kaartverkoop voor BeesRoelers begint maandag 28 november om 19.00 uur via www.bassrulers.nl
Er zijn 100 early bird-tickets verkrijgbaar voor 10 euro (excl. fee). De reguliere tickets kosten 15 euro.