Negende editie ‘Loop van Groot Steenbergen’

WELBERG – Voor de negende keer alweer verzorgt sv Diomedon, op dinsdagavond 30 augustus, de ‘Loop van Groot Steenbergen’.

Om 19.30 uur wordt het startschot gegeven voor de lopen over 5,4 en 10 kilometer, vijf minuten later begint de loop over 1300 meter voor de jeugd. Start en finish zijn op de Kapelaan Kockstraat, ter hoogte van gemeenschapshuis De Vaert, waar deelnemers zich kunnen aanmelden (tot 19.00 uur) en omkleden. Het parcours loopt verder door het Welbergse buitengebied.

Behalve de genoemde prestatielopen is er ook een wedstrijd over tien kilometer voor senioren en over 5,4 kilometer voor A en B-junioren. Om mee te kunnen doen aan deze wedstrijden is een licentienummer verplicht.

Voor de wedstrijdlopen (onderdeel van het Running Center Loop Circuit) zijn geldprijzen beschikbaar en bij verbetering van het parcoursrecord ontvangen de betreffende atleten een bonus van 50 euro. Alle deelnemers ontvangen sowieso een (smakelijke) herinnering.

Voorinschrijving is mogelijk via http://inschrijven.diomedon.nl/, nadere informatie (ook over de deelnamekosten) is te vinden op www.diomedon.nl, en voor inlichtingen kan men mailen naar jokedekock@home.nl