NAC Meidenvoetbalkamp in meivakanties

REGIO – NAC Breda laat weten dat voor alle meiden in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar op 3 tot en met 5 mei een Meidenvoetbalkamp wordt georganiseerd. Dat gebeurt op de terreinen van UVV’40 in Ulvenhout.

De deelnemende voetbalsters worden begeleid door trainsters die op dit moment uitkomen in de Eredivisie Vrouwen. Op het programma staan diverse techniek-, partij- en spelvormen. De deelneemsters kunnen de hele dag vragen stellen aan de professionele voetbalsters. Ze ontvangen ook een eigen Soccer Camp tenue en Skill Games uit FIFA 21. Daarnaast zin er dagelijks gezonde tussendoortjes en drinken en na afloop een Soccer Camps medaille.
Aanmelden voor het evenement kan via www.nac.nl/soccercamps. Hier is ook informatie over het meidenvoetbalkamp te vinden. STEENBERGEN – De documentaire ‘Wat kan je wel!?’die Omroep Brabant in samenwerking met SDW heeft gemaakt is genomineerd voor de NL Awards. Dit zijn de jaarlijkse onderscheidingen voor de beste producties van de regionale omroepen.