Muzikale kerstwens van Persi Swing Collective band voor een goed doel

STEENBERGEN – Het Persi Swing Collective heeft een muzikale actie bedacht waarmee opbrengst wordt gegenereerd voor Stichting Papageno, die zich bezig houdt met (muziek)therapie voor kinderen en jongeren met autisme.

“Wil je in deze tijd de mensen die je moet missen graag een hart onder de riem steken en wil je dit op een creatieve manier doen? Stuur dit jaar dan een muzikale kerstkaart!”, zo laat Persi Swing weten.
Het gaat om een kerstkaart waarop een QR-code staat, waarmee de ontvanger via internet een muzikale kerstwens van Persi Swing Collective Band te horen krijgt. Op de website van de band: www.persiswing.nl/muzikalekerstkaart staat een bestelformulier. Na het invullen van het formulier ontvangt de besteller de betaalgegevens in een mailberichtje. De ontvanger krijgt de kaart in de week van 21 december en de volledige opbrengst gaat naar stichting Papageno. Kaarten kunnen tot 18 december worden besteld. Belangrijk is wel dat de ontvanger met een smartphone of tablet de QR-code inleest om de muzikale kerstwens te kunnen bekijken en te beluisteren.