Mex kan wel een steuntje gebruiken

STEENBERGEN – Mex is het zoontje van Manon van Treijen en Martin Stoel uit Steenbergen. Het gaat alweer een tijdje niet zo best met hem. Na twee operaties was het jongetje in korte tijd heel ziek geworden en Mex is inmiddels opgenomen op de SEH in het Erasmus ziekenhuis. Zijn ouders die natuurlijk enorm veel van hun zoon houden zouden het geweldig vinden wanneer Mex leuke steunbetuigingen mag ontvangen. Zij deden de hiervolgende oproep:

“Lief, sterk jongetje, wat krijg je toch een hoop voor je kiezen. Alweer een tijdje gaat het niet zo heel lekker met Mex, weer 2 operaties achter de rug en het wil allemaal maar niet goed gaan. Gisteravond zijn we op de SEH in het Erasmus beland, Mex was in korte tijd heel erg ziek geworden. Hij is weer opgenomen in het Sophia en terwijl ik dit typ ligt hij op de OK. Mex heeft hersenvliesontsteking. En omdat bacteriën zich aan zijn drains gaan hechten moeten deze eruit. Hij heeft gelukkig al een paar giften antibiotica gehad, hopelijk gaat hij heel snel opknappen. Er staat hem een pittige en langere opname te wachten. En daarom willen wij ook een oproep doen voor onze held, omdat hij dit zo hard verdient!
Zijn kamertje in het Sophia is zomaar wat kaal, en omdat hij hier wel een tijdje moet vertoeven willen wij het allemaal wat gezelliger gaan maken voor hem. Dus zouden wij het heel erg tof vinden als zo veel mogelijk mensen hem iets willen sturen. Kaartjes, ballonnetjes, het maakt allemaal niet uit, alles is welkom.  

Mex is een grote fan van Peppa Pig, en verder vind hij ook Nijntje, auto’s en dieren leuk.
We zouden het heel lief, leuk en gezellig vinden als er mensen zijn die een kaartje naar hem sturen!”

Het adres is: Erasmus MC, Sophia kinderziekenhuis – 1 noord, kamer 1126 – t.a.v. Mex Stoel, Wytemaweg 80, Postbus 2060, 3000 CB Rotterdam