Maria Regina en Zonneberg winnaars schoolatletiektoernooi

STEENBERGEN – De meisjes van de Kruislandse Zonnebergschool en de jongens (A) van basisschool Maria Regina uit Steenbergen zijn vanmiddag de winnaars geworden van de plaatselijke voorronde van het jaarlijkse schoolatletiektoernooi.

De wedstrijden – verspringen, 60 meter sprint, 600 meter hardlopen, balwerpen en ter afsluiting een bloedstollende sprint-estafette – voltrokken zich op de atletiekbaan van sv Diomedon op het sportpark aan de Seringenlaan in Steenbergen.

Vrijwilligers van de gastvereniging leidden het geheel in goede banen en de leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen Maria Regina, Gummarus (Steenbergen), Pius X (Welberg), Merijntje (Nieuw-Vossemeer) en de Zonneberg zetten allemaal hun beste beentje voor.

Bij de meisjes eindigde de Maria Regina als tweede, Merijntje op de derde plaats en de Gummarus werd vierde. Bij de jongens legden respectievelijk Merijntje en de Zonneberg op zilver en brons. De Gummarusschool, Maria Regina (B) en de Pius X werden 4de, 5de en 6de. De winnende formaties mogen op 17 mei opnieuw hun atletisch vermogen tonen, maar dan tijdens de regiofinale in Zevenbergen.