Ladies Night zorgt voor uitverkocht Wagenhuis

NIEUW-VOSSEMEER – Volle bak was het gisteravond in ’t Wagenhuis op de Hoogte in Nieuw-Vossemeer, waar niet minder dan 175 dames zich verzamelden voor de Ladies Night die daar voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst werd gehouden.

Het evenement gaat vanwege het grote succes zeker een vervolg krijgen, kondigde eigenaar Jack Bosters na afloop aan. Tijdens de avond viel ook onder de gasten al te bespeuren dat zij de activiteit absoluut voor herhaling vatbaar vonden.

De gezelligheid en het ‘zomers genieten’ vierden hoogtij in ’t Wagenhuis, waar Blauwstraat Byoux, Lake Side, LinFina lingerie, Machts Womanswear, Bij Marieke de Kapper, I love dresses, Siberian nature boutique, BOHO slippers en Nummer Vijf (bedrukken van T-shirts en accessoires) met stands van de partij waren en vooral de modeshows op de onverdeelde aandacht van het publiek mochten rekenen.

Een hapje en een drankje ontbraken natuurlijk niet en ook nadat het programma was afgelopen, bleef het nog lang gezellig op het terras. Alle vrouwen kregen bovendien een goodiebag mee naar huis.

Foto's Niek Perdaems