Laatste loodjes 45ste Kleine Tour

STEENBERGEN – Het laatste wedstrijdelement van de 45ste Kleine Tour, de behendigheidsrit met alleen de kegels, kreeg er vanmorgen door meerdere hevige regenbuien nog een extra hindernis bij. De Oudlandsestraat werd behoorlijk glad en de organisatie moest zelfs een aantal keren besluiten de boel even stil te leggen.

Gelukkig zijn de weersverwachtingen voor vanmiddag beter en ziet het er dus naar uit dat de rennertjes om 15.10 uur opgedroogd en wel in de Nassaulaan arriveren, waar de traditionele bloemenhulde plaatsvindt. Vervolgens maakt de karavaan nog één rondrit door de stad en vanaf 16.15 is de grote prijsuitreiking op de Markt.

Kijk op… rugnummer 216

KijkopSteenbergen.nl zoomt elke dag in op een rennertje uit de Tour-karavaan met een special rugnummer. In de vijfde en laatste aflevering: Djustin Leeuw van Vuurwerkland Steenbergen. Hij rijdt deze week in de rondte met het ‘laatste’ rugnummer, 216.

De behendigheidsritten, zoals die woensdag en vanochtend op het wedstrijdprogramma van de rennertjes stonden, zijn het favoriete onderdeel van de 9-jarige Djustin. Maar de belangrijkste reden waarom hij meedoet aan de Kleine Tour, is voor de drager van het hoogste rugnummer een heel andere: ‘Voor de leut’, zegt hij klip en klaar. Zo was hij ook erg resoluut als het ging om de ploegleider van zijn voorkeur. Dat is dus Renate de Groot van Vuurwerkland. Als de Kleine Tour weer is gedaan, pakt Djustin zijn grote hobby voetballen weer op. Hij staat in de spits van de E1 van SC Welberg, waarvan zijn vader trainer is.

Bekijk het volledige fotoalbum van de Kleine Tour 2014 via

http://www.kijkopsteenbergen.nl/fotoalbums/kleine-tour-2014

Voor meer informatie en alle uitslagen

http://www.kleinetour.nl/