Kinderspeelland Dinteloord doet naam dik eer aan

DINTELOORD – Een gezellige drukte is het in sporthal De Buitelstee. Het door SportparkUitje.nl in samenwerking met De Buitelstee en Creeezy opgezette circuit van stormbanen, springkussens en een Wip-Out-spelbaan slaat bij de deelnemende kinderen enorm aan. Er wordt geklommen, geklauterd en volop bewogen.

"Dat is ook onze doelstelling", vertelt Martijn Hagens van SportparkUitje.nl. "De kinderen – en hun eventueel begeleidende ouders of familieleden hebben op deze manier veel plezier en ze zijn volop in beweging. Het is een ideale vakantieactiviteit, waarbij het weer deze keer eens leuk meewerkt. Want buiten regent en waait het stevig, terwijl de deelnemers het hier binnen lekker droog en warm uitstekend naar hun zin hebben".

Ook wethouder Cors Zijlmans (ondermeer sportzaken) die het Kinderspeelland bezocht uitte zich tevreden over het welslagen van de activiteit. "Fantastisch toch om te zien hoe de kinderen zich vermaken en meteen op een gezonde manier flink in beweging zijn", aldus de wethouder. 

Een telling vanochtend gaf al aan dat zo'n tweehonderd kinderen hun weg naar De Buitelstee hadden gevonden. Dat aantal loopt in de loop van de middag vast nog verder op. Tot vanmiddag vier uur kunnen belangstellenden er nog terecht.

Foto's: Peter Vermeulen©Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl