KijkopSteenbergen.nl groeit maar door

STEENBERGEN – Het gaat goed met KijkopSteenbergen.nl! Maandelijks komt het gemiddeld aantal bezoekers al boven de 60.000 en die bekijken niet alleen de lokale nieuwsberichten, maar ook de advertenties van actieve winkels en bedrijven uit de gemeente Steenbergen, alsmede de aankondigingen van verenigingen en non profit-organisaties. Ook het aantal vaste facebook-fans groeit gestaag en is inmiddels opgelopen tot ruim 3000. Dagelijks komen er nieuwe volgers bij en de berichten op facebook worden vaak door een veelvoud van dit aantal ‘nieuwsgierigen’ gelezen.

De medewerkers van KijkopSteenbergen.nl ontvangt regelmatig complimenten en waardering voor hun inspanningen en dat doet hen goed. Ze wijzen erop dat iedereen gratis lid kan worden van KijkopSteenbergen.nl. Dat is – en blijft – geheel gratis.

Leden kunnen ook aangeven hoe vaak zij de nieuwsbrief van KijkopSteenbergen.nl willen ontvangen, waarmee zij via de mail nog eens extra op de hoogte geworden van de actualiteiten en vele activiteiten in de gemeente Steenbergen, waarvan KijkopSteenbergen.nl voortdurend verslag doet met nieuwsberichten en fotoalbums.

Aanmelden kan heel gemakkelijk op de site door in het hoofdmenu naar ‘log in’ te gaan en vervolgens te klikken op ‘registreer gratis’. Eenmalig het aanmeldingsformulier invullen en u bent voortaan lid van KijkopSteenbergen.nl