Kerstwandeling met Stads Herauten Steenbergen

STEENBERGEN – Op zondag 15 december organiseren de Stads Herauten voor de eerste maal een kerstwandeling binnen de vesting, het oudste gedeelte van Steenbergen. Daarbij wordt de geschiedenis van deze vesting verteld en zal een koortje op diverse plekjes kerstliedjes zingen.

Daarnaast zijn er andere sfeervolle kerstactiviteiten en kunnen deelnemers aan deze kerstwandeling onderweg genieten van versnaperingen en een warm drankje. De wandeling start om 15:00 uur bij het VVV-kantoor in de Gummaruskerk. Om 14:45 is het daar verzamelen geblazen. Deelnemers betalen vijf euro per persoon, kinderen tot twaalf jaar kunnen gratis deelnemen. Er wordt verzocht om met gepast geld contant te betalen bij de gids.
Wie belangstelling heeft wordt verzocht om zich via een mailbericht aan te melden. Dit dient vóór 8 december te gebeuren via stadsherautensteenbergen@gmail.com.
Het is voor de organisatie belangrijk om het aantal deelnemers vooraf te weten. Dan is namelijk duidelijk hoeveel Stads Herauten moeten worden ingezet. Kleding in kerstsfeer mag zeker, maar is niet verplicht.