Kernteam Nieuw-Vossemeer – De Heen start spreekuur

Nieuw-Vossemeer – Sociaal werkers Lian Oostdijck, Patricia Baarendse en Sieb van Zantvliet vormen vanuit WijZijn Steenbergen het kernteam voor Nieuw-Vossemeer en De Heen. Vanaf 9 juni gaan zij van start met spreekuren in de Vossenburcht in Nieuw-Vossemeer en in De Stelle in de Heen.

In Nieuw-Vossemeer openen zij de deuren van de Vossenburcht van 10.00 tot 11.00 uur. Het spreekuur in De Heen zal in de oneven weken plaatsvinden van 11.00 uur tot 12.00 uur. De hulp van het kernteam is gratis en er is geen verwijsbrief voor nodig.

Voor iedereen

Het kernteam is er voor alle inwoners uit Nieuw-Vossemeer en De Heen. Inwoners kunnen bij hen terecht met dingen die hen bezighouden in het dagelijks leven. Voorbeelden zijn werk, school, geldzorgen, persoonlijke vragen, vragen omtrent de woonomgeving, problemen in de wijk, vrijwilligerswerk, het organiseren van activiteiten, een praatje. Het team biedt een luisterend oor en ondersteunt waar nodig.

Contactgegevens

Naast de spreekuren in de Vossenburcht (Plein 1 februari 1953 nr. 4 te Nieuw-Vossemeer) en in De Stelle (Dorpsweg 57 in De Heen) is het kernteam bereikbaar via (0167) 750 850 of kernteamnwvossemeerdeheen@wijzijntraversegroep.nl.