Kees Hoetelmans veertig jaar vertrouwd gezicht bij Auto Kar

STEENBERGEN – Afgelopen dinsdagochtend was voor Kees Hoetelmans een bijzondere. Hij nam even geen plaats achter zijn receptiebalie maar zat als feestvarken centraal vooraan en kreeg veel lof toegezwaaid van bedrijfsleider Niek Wagemakers. Niet voor niets, want de immer goedgeluimde receptionist werd in het zonnetje gezet vanwege zijn 40-jarig dienstverband.

“Een van jouw kwaliteiten is een heel plezierige voor klanten en collega’s. Je hebt namelijk altijd een fantastisch goed humeur”, zo stelde Niek Wagemakers vast. Hij verhaalde hoe Kees Hoetelmans zijn werk doet: “De 2000 trouwe klanten ken je vrijwel allemaal persoonlijk. Je weet veel over hun auto’s en de staat van onderhoud. Je helpt ze op een goede en deskundige manier en bent daarbij net een wandelende encyclopedie. In staat om ze op een begrijpelijke manier te vertellen wat er met hun auto aan de hand is. Je bent als een warme deken voor onze klanten. En in de afgelopen veertig jaar voor hen een belangrijk en vertrouwd gezicht. Zo heb je op een leuke en belangrijke manier bijdragen aan het succes van Auto Kar”, aldus Niek Wagemakers die de jubilaris naast een cadeau onder couvert ook een praktische warme deken overhandigde.

17 jarige

Kees Hoetelmans begon als 17 jarige leerling monteur bij Auto Kar. Een korte periode bemande hij ook het magazijn, om vervolgens begin 1983 plaats te nemen achter de receptie. Het klantcontact bleek een kolfje naar zijn hand en iets waar hij ook met volle teugen van geniet. “Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk. Omdat ik dichtbij woon – in de Oudlandsestraat – kan ik tussen de middag altijd even naar huis voor een korte pitstop. Ook dat vind ik prettig. En overdag geniet ik van mijn werk, de klanten en mijn collega’s”, aldus de jubilaris.

Speciale stropdas en kaart

Dat hij in het zonnetje werd gezet vond hij leuk. “Dochter Jessica had een bijzondere 40-jaar stropdas voor me gemaakt. Van Marissa – die momenteel stage loopt in Duitsland – kreeg ik een prachtige kaart. En ik vond het ook leuk dat naast mijn vrouw Carla, ook mijn vader Adrie en moeder Cor – afgelopen dinsdag bij mijn huldiging aanwezig waren”.
Kees Hoetelmans zegt graag nog jaren met plezier te willen werken en te genieten van klant en auto.

Door: Peter Vermeulen