Jubilerend D66 zet ‘lokale held’ in het zonnetje

STEENBERGEN – Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de partij, houdt D66 dit weekeinde een fietsestafette langs en met leden alle afdelingen in het land. Daarbij worden bovendien ‘lokale helden’ in het zonnetje gezet. De Steenbergse afdeling van D66 koos hierbij niet voor een partijlid, maar besloot de jonge ondernemer Mathieu Perdaems naar voren te schuiven.

,,Mijn naam mag er dan aan verbonden zijn, ik vind het vooral een mooi gebaar naar alle jonge ondernemers in Steenbergen,’’ reageerde Perdaems, die drie jaar geleden een landbouwmechanisatiebedrijf begon, dat inmiddels uit z’n jasje begint te groeien. De ondernemer is dan ook op zoek naar een ander pand op bedrijventerrein Reinierpolder, waar sinds kort ook weer nieuwe kavels worden uitgegeven.

,,Een goede ontwikkeling voor Steenbergen, die kansen biedt voor de toekomst van alle jonge ondernemers hier,’’ stelde Perdaems bij zijn ‘huldiging’ tot lokale held door fractievoorzitter Eric van der Spelt van D66 Steenbergen. Wethouder Marijke Vos, ook van de partij, gaf aan dat er ondertussen contacten tussen de gemeente en Perdaems zijn gelegd, met betrekking tot zijn uitbreidingsplannen.