Jong Volharding bereidt een concert met smaak voor

STEENBERGEN – “Het wordt letterlijk en figuurlijk een concert met veel smaak”, zo prijst dirigent Walter Siol het komende Culifair Concert van Jong Volharding aan. Dat wordt zaterdag 3 november vanaf 19:30 uur gegeven in gebouw Het Podium (naast het gemeentehuis van Steenbergen).

“Jong Volharding bestaat 25 jaar. Daarvoor hebben we onlangs een reünie gehouden. Op deze avond is besloten dat de reünisten ook hun medewerking aan het concert gaan verlenen en samen met de muzikanten van Jong Volharding een bijzonder gelegenheidsorkest zullen vormen. Dit bestaat nu uit zo’n 80 muzikanten. Zij studeren tien concertstukken in, daarbij gaat het om lichte muziek”, aldus de dirigent.

Mannen met Pannen

Hij is blij met de inzet van de ‘Mannen met Pannen’. Die zullen namelijk onder leiding van Mia Schuurmans heerlijke hapjes bereiden. Deze hapjes zullen elk van de concertstukken worden geserveerd. “Het wordt dus echt een heel smakelijk concert. We vragen aan de bezoekers 10 euro entree – voor het concert plus de hapjes – en bestemmen de opbrengst voor de Unicef afdeling regio West-Brabant en Tholen. De kaarten voor de culifair zijn verkrijgbaar bij Primera De Gilles in de Kaaistraat”.