Jeanne Oerlemans opent eigen dansstudio Into Dance

STEENBERGEN – ,,Zoals elke danslerares droomde ook ik al heel lang van een eigen studio. Dankzij de verhuizing van het autobedrijf van mijn vriend, konden we deze wens in vervulling laten gaan.’’ Jeanne Oerlemans is de koning(in) te rijk met haar eigen ruimte die afgelopen zomer tot stand werd gebracht in het pand van Autoservice Steenbergen aan de Prins Reinierstraat 3.

De eigenares van Into Dance komt oorspronkelijk ook uit Steenbergen, waar zij al op haar zesde met dansen begon om er nooit meer mee op te houden. Terug op het vertrouwde nest, kan zij haar passie nu een nieuwe dimensie geven.

,,Ik geef al twintig jaar les, bij een gym- en een dansvereniging in Tholen en Sprundel. Kinderdans voor kinderen uit de groepen 1 tot en met 4 van de basisschool en jazzballet voor iedereen die ouder is. Daarnaast ben ik drie jaar geleden afgestudeerd als danstherapeut, zodat ik ook danstherapie mag geven. Uitgangspunt daarbij is dat iedereen een zuivere kern heeft, die uit goede en positieve eigenschappen bestaat. Door alles wat je in je leven meemaakt, komen daar als het ware laagjes stof overheen, die we al dansend wegpoetsen, zodat je weer bij die gevoelens en emoties kunt komen.’’

Danstherapie kan zowel individueel als in groepsverband worden gevolgd bij Into Dance. Dat gebeurt op afspraak en is ook overdag mogelijk. De jazzballet- en kinderdanslessen worden dinsdagmiddag, dinsdagavond en donderdagavond gegeven. Bij alle lessen zijn nog plaatsen beschikbaar.

Als belangrijkste reden om voor Into Dance te kiezen noemt Jeanne Oerlemans dat haar studio lekker knus is. ,,Niet heel groot van opzet, waardoor mijn klanten veel persoonlijke aandacht krijgen van een ervaren danslerares.’’

Voor nadere informatie: www.intodance.nu