Jaar lang gratis brood voor winnares Winkelhartprijs

STEENBERGEN – “Ik ben dan wel niet in Steenbergen geboren, maar we wonen hier al wel heel lang en hebben het hier prima naar onze zin. Al die jaren koop ik mijn boodschappen zoveel mogelijk in deze plaats. Dat is gemakkelijk en je steunt ook de plaatselijke winkels. Die hebben het zeker niet gemakkelijk. Het is belangrijk dat ze kunnen bestaan”.

Prijswinnares Lia Kint was danig in haar sas met de door haar gewonnen, prachtige Winkelhartprijs: zij ontvangt van bakkerij het Bakhuys een jaar lang gratis brood (ter waarde van 250 euro) en zal zich dit zeker laten smaken.

Prijskansen tot december

De kassabon-actie van de winkeliers uit het Winkelhart Steenbergen loopt tot in december. Elke twee weken maakt iedereen die aankopen doet in het Steenbergse centrum kans op één van de superprijzen die beschikbaar gesteld worden door winkeliers in het stadscentrum.

In de Steenbergse Courant van heden staat de advertentie waarin de inmiddels elfde winnende aankoopdatum wordt genoemd. Wie kassabonnen van winkelhart-deelnemers heeft van die datum kan deze inleveren bij Drogisterij Van Oers, Clara en Roxane, Lake Side Steenbergen, Bakker Jacques, LinFina Lingerie of Boekhandel Vermeulen.

De ingeleverde bonnen zijn dan kansbonnen voor de volgende prijs en dat zijn 10 persoonlijke ontbijtbonnen van bakker/lunchroom Jerôme + een cheque van 100 euro voor een Steenbergse vereniging naar keuze.

Lia Kint neemt haar prijs in ontvangst van eigenaar Bastiën van Rosendaal van het Bakhuys.