Inschrijven voor 48e Kleine Tour

STEENBERGEN – Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de komende Kleine Tour in volle gang. Dit wielerevenement voor de jeugd wordt gehouden van 14 tot en met 19 augustus. Inschrijving voor de Tour is op woensdag 15 maart van 18:30 – 19:30 uur in café Zaal De Joosse.

Overigens hoeven rennertjes die vorig jaar hebben meegedaan zich niet apart in te schrijven. Zij worden door hun ploegleider benaderd. Wanneer ze aangeven dat ze ook deze keer van de partij zijn, is de inschrijving automatisch een feit.

Er zijn bepaalde criteria waaronder inschrijving kan: deelnemers moeten woonachtig zijn in de gemeente Steenbergen. Jongens mogen op 14 augustus 2017 niet jonger zijn dan acht jaar en niet ouder dan 14 jaar. Voor meisjes ligt de leeftijdsgrens op die datum tussen 9 jaar en 14 jaar. Kinderen die jonger zijn kunnen ook niet worden ingeschreven om op een reservelijst te worden geplaatst. Wie wel in de leeftijdsgroep zit, maar voorlopig buiten de boot valt, wordt overigens wel op een dergelijke lijst gezet. En kinderen die hier vorig jaar op stonden worden persoonlijk door het bestuur benaderd.

Het inschrijfgeld voor de Kleine Tour bedraagt 16 euro. Dit hoeft bij aanmelding nog niet te worden voldaan. Voor meer informatie over de inschrijving kan worden gebeld met René Baarendse, telefoon 06 23 390 296.