Inschrijven voor 47ste Kleine Tour

STEENBERGEN – Op woensdagavond 2 maart vindt bij De Joosse de inschrijving plaats voor de 47ste Kleine Tour, die van 22 t/m 27 augustus wordt verreden.

Rennertjes die vorig jaar hebben meegefietst worden vanzelf benaderd door hun ploegleider en kinderen die in 2015 op de reservelijst stonden, krijgen bericht vanuit het bestuur van de Stichting Kleine Tour. De inschrijving van woensdag staat open voor jongens die op 22 augustus niet jonger zijn dan 8 jaar en op 27 augustus niet ouder dan 14 jaar.

Bij meisjes is de minimale leeftijd 9 jaar. Inschrijven kan van 18.30 tot 19.30 uur, onder begeleiding van een ouder of verzorger. Bij de aanmelding hoeft nog geen inschrijfgeld te worden betaald. Voor nadere informatie: René Baarendse, 06-23390296.

De Stichting Kleine Tour heeft verder laten weten dat Miss-verkiezing, in verband met diverse activiteiten van andere organisaties, is verzet van zondag 29 mei naar zondag 12 juni. De verkiezing van de rondemiss vindt plaats tijdens een sport- en spelmiddag voor alle deelnemertjes op het gemeentelijk sportpark aan de Seringenlaan.