Inloopspreekuur Sociaal Team Dinteloord wordt feestelijk geopend

DINTELOORD – Inmiddels wordt een inloopspreekuur van het Sociaal Team Dinteloord gehouden in het Dorpshuis. Donderdagmiddag 4 november wil het team extra aandacht aan dit spreekuur geven door een feestelijke opening. Die vindt die middag plaats om 14:00 uur.

Het Sociaal Team wordt gevormd door de volgende organisaties: Wijkzusters, Casemanagers Dementie, geriatrisch consulent tante Louise, Vluchtelingenwerk, TaalSteenbergen en WijZijn Traverse Groep (sociaal werk, buurtbemiddeling, jongerenwerk en maatschappelijk werk) en Woonkwartier. Het team werkt nauw samen met de wijkagent en met andere organisaties.

Terecht voor allerlei vragen


Tijdens het inloopspreekuur kunnen inwoners van Dinteloord terecht met vragen over met name zorg en begeleiding, geheugenproblemen, problemen met buren, vragen over het jongerenwerk en zaken in de woonomgeving. Maar ook bij de wens om de Nederlandse taal te leren of te verbeteren en bij vragen op computergebied en de eigen financiën. Op 4 november kan men terecht voor en kop koffie op de eerste etage van het Dorpshuis. Het eerst volgende spreekuur na 4 november is op donderdag 2 december. Wie vragen heeft of nadere info wenst over het inloopspreekuur kan die stellen bij: Iris de Korte: 06-40246354 (jeugd- en jongerenwerk/ algemene vragen) of bij Tonnie Joxhorst: 06-40962414 (volwassen- en ouderenwerk/ algemene vragen).