Het kan hier zo mooi zijn 6

STEENBERGEN – Met een promotiefilmpje wil de gemeente later dit jaar een begin maken met het ‘vermarkten’ van Steenbergen, als ideale plek om te wonen, te werken en te recreëren. KijkopSteenbergen.nl neemt hier deze zomer alvast een voorschotje op, met een regelmatig terugkerende serie van mooie foto’s uit alle kernen, die door iedereen aangeleverd mogen worden.

Zo laten we met z’n allen Steenbergen op z’n mooist zien, zowel aan elkaar als aan de ‘buitenwereld’. Samen kunnen we onze gemeente immers het best promoten, wij weten immers als geen ander hoe fraai het hier is.

Dus bekijk niet alleen de plaatjes, maar lever ook uw bijdrage(n) aan deze rubriek én wijs anderen erop. Dat kan met name via social media natuurlijk heel simpel, door de foto’s te delen met al uw vrienden en bekenden. Des te groter wordt het bereik.

Het insturen van foto’s is mogelijk via info@kijkopsteenbergen.nl

Vergeet s.v.p. niet te vermelden waar de foto’s gemaakt zijn en een uitgebreidere beschrijving mag natuurlijk ook.

Uw foto’s hoeven overigens niet per se van dit moment te zijn, maar mogen ook uit uw persoonlijke ‘archief’ komen en zijn ook niet aan het zomerseizoen gebonden.

Het complete, inmiddels voor de derde keer uitgebreide fotoalbum kunt u vinden via de homepage van deze website of door te klikken op deze link:

http://www.kijkopsteenbergen.nl/fotoalbums/het-kan-hier-zo-mooi-zijn

Het propeller-monument, ter nagedachtenis aan de Engelse vliegeniers Gibson en Warwick, die op 19 september 1944 in Steenbergen neerstortten.

Een alleszins fraai aanzicht van Nieuw-Vossemeer en z’n kreek, gefotografeerd vanuit de Burgemeester Catshoeklaan.

Het einde van de bebouwde kom van Welberg in de Hoogstraat, met op de achtergrond de Seringenlaan in Steenbergen-Zuid, in een bijzonder licht bezien.

Vanuit de lucht ziet de wereld er altijd anders uit dan wanneer je op de grond staat, ook tijdens de Steenbergse kermis. (Foto Niek Perdaems)

Een aardig doorkijkje in de Krommeweg, met zicht op de watertoren.

Een winterstafereel in de Steenbergse jachthaven. (Inzending C.J. Damen)

Een imposant plaatje, genomen in de Gummaruskerk.

De ondergaande zon werpt een laatste lichtbaan op het park-water aan de Zuidwal in Steenbergen.