Gall & Gall Steenbergen nu onderdeel van Albert Heijn Achterberg

STEENBERGEN – Vanaf vandaag, maandag 3 december, is Gall en Gall Steenbergen een onderdeel van Albert Heijn Achterberg. “We zijn blij met de mooie mogelijkheid om deze prachtige winkel aan ons familiebedrijf toe te voegen”, vertelt Martin Achterberg. 

“Bij Gall en Gall staat de klant centraal en moeten zijn of haar wensen zo goed mogelijk worden vervuld. Gall en Gall wil elke dag toonaangevend en inspirerend zijn voor zijn klanten. Die missie past volledig in de doelstelling van ons familiebedrijf. Voeg daarbij onze kernwaarden persoonlijk en betrokken en dan weet je precies waar we ook met deze winkel voor willen staan”.

‘Klanten nog beter van dienst zijn’

Gall en Gall is in Nederland een toonaangevende organisatie waarbij maar liefst 550 winkels zijn aangesloten. De winkel in Steenbergen is sinds 2006 gevestigd op de huidige locatie, naast de supermarkt van familie Achterberg.
De voormalige ondernemers Harold van Kooperen en Guy Kuypers bedanken hun clientèle voor hun vertrouwen gedurende de afgelopen 12,5 jaar. Zij verlaten het bedrijf. De vijf vaste medewerkers van de Gall en Gall winkel blijven er werkzaam en komen in dienst bij Albert Heijn Achterberg. “Samen met hen zullen we hard onze best blijven doen om de klant in de toekomst nog beter van dienst te zijn”, belooft de nieuwe eigenaar.

Foto: Voormalig mede-eigenaar Guy Kuypers (links op de foto) schudt de hand van de nieuwe eigenaar Martin Achterberg. “Ik wil graag onze clientèle bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen 12 ½ jaar”.
Foto: Thiemen Vermeulen © Steenbergse Courant