Eerste WinkelHartPrijs voor Marja Geers

STEENBERGEN – De eerste Winkelhartprijs in de kassabonnenactie van Steenbergen Steengoed Winkelplezier is gewonnen door Marja Geers (Kruispoort, Steenbergen). De Steenbergse onderwijzeres was danig in haar nopjes met ‘een outfit t.w.v. 250 euro’ die beschikbaar werd gesteld door ondernemer Tim Ooms van Lake Side Steenbergen uit de Kaaistraat.

“Ik ben echt heel aangenaam verrast”, zo liet Marja Geers tijdens het overhandigen van de WinkelHartPrijs weten. “Dit komt heel goed van pas. Zeker zo aan het begin van het seizoen en met twee opgroeiende kinderen”. De winnares is vaste klant in het Steenbergse winkelhart. “Ik winkel graag in Steenbergen. We hebben hier van alles en het winkelgebied is gezellig en compact. Daarbij komt dat het voor mij helemaal gemakkelijk is, wij wonen immers vlak bij”. Marja Geers had op zaterdag 29 maart – deze datum was als kanshebbend aankoopmoment getrokken – aankopen gedaan in het winkelhart. Een van haar kassabonnen werd uit de inzendingen getrokken.

Leuk winkelen

Ook ondernemer Tim Ooms is enthousiast over kassabonnenactie, waarbij hij de eerste in een lange reeks van prijzen beschikbaar stelt. “Wij willen als winkeliers in het Winkelhart van Steenbergen laten ervaren dat het hier echt plezierig winkelen is. We bieden een gevarieerd winkelaanbod in een gezellig centrumgebied, waar het parkeren gratis is. De winkeliers trekken samen op om hun centrum extra aantrekkelijk te maken. Deze kassabonnenactie is hier een goed voorbeeld van. Elke twee weken is er een aantrekkelijke prijs. De klanten die in het winkelhart kopen hoeven alleen maar hun kassabonnen te bewaren. Vervolgens wordt in Steenbergse Courant en via KijkopSteenbergen.nl een kanshebbend aankoop moment bekend gemaakt. Iedereen kan zijn kassabonnen van die bepaalde dag – voorzien van naam, adres en telefoonnummer – inleveren bij zes verzameladressen. Vervolgens wordt hieruit een winkelhartprijswinnaar getrokken. Tot eind van dit jaar is er elke twee weken een mooie prijs beschikbaar. Dat betekent dus heel wat kansen en deelname aan de kassabonnenactie is helemaal gratis”.

Aankomende actie

Wilt u kans maken op de volgende WinkelHartPrijs van de kassabonactie: een under armour outfit twv 250 euro van Sportshop Heshof? Lever dan uw kassabonnen van vrijdag 11 april! Bekijk hier de spelregels