Eerste Pannakooi-toernooi bij vv Steenbergen

STEENBERGEN – Zaterdag 24 augustus wordt het allereerste Pannakooi toernooi bij vv Steenbergen gespeeld. Dat gebeurt tijdens de opening van het nieuwe voetbalseizoen. Die dag is het onlangs door Ronde Tafel 137 gesponsorde Pannakooi veld het decor voor dit allereerste toernooi voor de leden van voetbalvereniging Steenbergen.

De kick-off staat in het teken van sportiviteit en competitie. Het jaarlijks terugkerende event is voor de jeugd opgezet om het voetbalseizoen op een feestelijke manier te openen.

Dit jaar dus met de medewerking van Overbeeke, het bedrijf dat het Pannakooi toernooi sponsort.

Met in totaal 4 veldjes zal een spannende competitie worden afgewerkt in elke leeftijdscategorie met uiteindelijk een aantal winnaars per klasse. Elke deelnemer ontvangt een leuke verrassing en de winnaars krijgen een extra attentie van de sponsor.

Verbinden aan de jeugd

Overbeeke, als lokaal en regionaal bedrijf bekend van onder meer haar betaal- en spaardiensten, verzekeringen, hyp

otheken, leningen en pensioenen, vindt het van belang zich te verbinden aan de jeugd. Uiteindelijk zullen zij later en zelfs ook nu op jonge leeftijd al, in aanraking komen met de verschillende diensten van het bedrijf.

Initiator van het idee is de Lionsclub Steenbergen e.o. Na het succesvolle evenement ‘Zonder Genade van de Kade’ tijdens Koningsdag hebben zij de smaak te pakken van het organiseren van sportieve evenementen waarbij de jeugd van Steenbergen een prominente rol krijgt.

Foto: Op initiatief van Tijn Stoeldraijer en met de hulp van mede-rondetafelleden Frans Robbe en Gert Hamelink en de ondersteuning van een aantal bedrijven en gemeente Steenbergen werd in mei van dit jaar een pannakooi gerealiseerd op het sportpark aan de Seringenlaan.